Me

Blogin taustalla häärii pieni perhe, Etelä-Helsingistä, jolla on ollut etsinnässä isompi koti perheelle. Kun mieluisia (ja budjettiin sopivia) taloja ei alkanut tulla vastaan, kääntyi katseemme pikku hiljaa tontteihin ja mahdollisiin rakennuspaikkoihin. Ajatusta hauduteltiin ja tontteja käytiin katsomassa. Tarkoitus ei ollut ehkä ihan vielä ryhtyä tuumasta toimeen, mutta kun sitten sopiva tontti (hallinnanjakosopimuksella jaettavaksi tuleva määräosa) tuli vastaan ja meidän tarjous hyväksyttiin, se oli menoa sitten…

Siinä vaiheessa viimeistään vähän kauhistutti. Oli aika ryhtyä tutustumaan rakentamisen (vai ennemmin rakennuttamisen) saloihin oikein kunnolla Miehen motto on että ”jos haluat tehdä asiat kunnolla, tee itse” paras kai luottaa siihen että näin on 😉 . Mies on kova touhuamaan ja nikkaroimaan ja on varmasti elementissään tässä projektissa, vaimo pääsee ehkä elementtiinsä sitten sisustusvaiheessa..

Tässä blogissa seurataan rakentamisen arkea kahden maallikon silmin. Tarkoituksemme on jakaa kokemuksiamme ja antaa vinkkejä eri rakentamisen vaiheisiin; mitä kannattaa huomioida  ja mitkä asiat ovat auttaneet meitä eteenpäin projektissa.

Tervetuloa mukaan rakennustaipaleellemme!

P.S. on varmasti hetkiä, jolloin on aika todeta itselleen ettei ole ihan elementissään – tähän ollaan jo varauduttu.