Blogi avattu!

 Hei kaikki lukijat!

Tervetuloa matkalle, joka meille on hyppy osittaiseen tuntemattomaan.

Tulemme lähipäivinä kirittämään blogin kanssa aikaa kiinni ja hakemaan muisteista ja kalentereista tapahtumien kulkuja ja rakentamisen eteen tehtyjä asioita. Pakko todeta että kurottavaa on ”PAL-JON”, vaikka rakennuspaikkamme näyttää tyystin samalle kuin hetkenä, jolloin tarjouksen siitä teimme. Tämä tarkoittaa että olemme tehneet valtavan määrän selvitystyötä, käyneet keskustelua kaupungin ihmisten, kunnallistekniikkalaitoksen (HSY), sähkönsiirtoyhtiön, naapurien, …voi että, lista on pitkä!

Nyt odotamme innolla että palkkaamamme arkkitehti saisi ensimmäisellä luonnoksellaan ainakin melko hyvin vakuuttuneeksi siitä, että tässä on meidän tuleva koti nyt paperilla piirrettynä. Sen verran  avataan jo asiaa, että arkkitehti ei joutunut aloittamaan suunnittelua suinkaan ihan nollasta, vaan meillä oli vahva idea, siitä mitä lähdettäisiin toteuttamaan. Lähiviikot osoittaa, onko ideamme ja toiveemme oikeasti toteutettavissa, näin maallikkoina niitä ollaan paperille piirrelty ja ideoita kerätty toiveikkana arkkitehdin työtä pavelemaan.

Seuraa blogiamme ja lue lisää mitä on jo tapahtunut ja mitä tulee tapahtumaan – elämme todella mielenkiintoisia hetkiä =)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *